NÜ - HISTORIEN OM EN FASHION DRØM

Sofistikeret, råt og feminint. Det var den stil Jannie og Lars Schacksen drømte om at skabe, da de introducerede fashion brandet NÜ på det danske marked i 1997.

NÜ betyder nøgen på fransk og kvinde på kinesisk, og det passer perfekt ind i designernes vision om at skabe mode med rå enkelhed, rene naturmaterialer og etisk produktion.

NÜ er mode defineret ved et moderne, provokerende og laid-back design, udtrykt på en sexet og glamourøs måde. Luksuriøse tekstiler som silke, uld, bomuld og læder, forskønnet med håndlavede prints, broderier og karakteristiske detaljer af udsøgt håndværk, giver den helt særlige DNA, der kendetegner NÜ . Feminine elementer og rock ‘n’ roll vibes forenes smukt i et passioneret univers af rå maskulinitet og sensuel kvindelighed.

NÜ blev hurtigt et efterspurgt mode brand, og virksomheden har kunnet glæde sig over vækst år efter år. Fem gange er NÜ blevet kåret af Børsen som Gazelle virksomhed – senest i 2010.

NÜ kollektionerne forhandles i førende butikker overalt i Danmark og på eksportmarkederne – Norge, Sverige, Finland, Island, Tyskland, England, Irland, Frankrig, Holland, Belgien, Grækenland, Polen, Spanien, Schweiz, Østrig, Italien, Canada, USA og Australien.

NÜ opstod af drømmen om at skabe lækkert mode tøj i høj kvalitet og unik stil. En drøm om at drive en sund virksomhed med glade medarbejdere og tage socialt ansvar ude i verden med etiske produktionsforhold. Det er den drøm, vi giver videre til dig med NÜ.

 

NÜ KONCEPTBUTIKKER

En væsentlig del af NÜ’S filosofi er at opretholde en tæt dialog med vores kunder. Dette giver os den mest direkte feedback som muligt på vores kollektioner. Derfor værdsætter vi især vores danske konceptbutikker i København, Skagen, Randers, Kolding og Aarhus – såvel som i Norge og Holland.