FREEDOM OF
EXPRESSION

FEATURING LINÉ RINGTVED THORDARSON

FREEDOM OF
EXPRESSION

FEATURING LINÉ RINGTVED THORDARSON

Denne sæson glæder vi os over samarbejdet med den danske kunstner og skulptør Liné Ringtved Thordarson.

Til vores AW23-kollektion "Skulpturelle Elementer" lod vi os inspirere af Linés skildring af den kvindelige form og af hendes værk "Girls with guns". Vores eksklusive samarbejde består af en utility inspireret kjole og to løstsiddende t-shirts med motiver baseret på Linés design.

RONNIE T-SHIRT


SHOP NU

RONNIE T-SHIRT


SHOP NU

KUNSTNER OG SKULPTØR

Liné Ringtved Thordarson

Som dimittend fra Islands Universitet for Kunst i Reykjavik er Liné en produktiv kreativ person, hvis lidenskab og følelser springer frem fra hver af hendes skulpturer. Hun beskriver sit arbejde som 'et levet liv og følelser oversat til form'. Hendes arbejde fokuserer i høj grad på sensualiteten i den kvindelige form, og Thordarsons værker udforsker erotik, frigørelse og ytringsfrihed.

"Ideen bag værket 'Girls with guns' var at afmystificere pistoler og omdanne dem til noget mindre ønskeligt ved at male dem i lyse farver. Pistolerne er placeret, som våben skal være, ubrugelige, og ikke som et nyttigt våben."

I "GIRLS WITH GUNS" værkerne er disse rigtige våben, der er blevet demonteret og også gjort ubrugelige ved at være delvist lukket inde i det groft strukturerede materiale.

RIO KJOLE


SHOP NU