Levering:

Vi tilstræber at holde leveringstiden på 1-2 hverdage. Hvis du afgiver din ordre inden kl. 12 på hverdage, vil vi bestræbe os på at sende den til dig samme dag, og du vil således have din ordre allerede dagen efter.

Gratis fragt:

Hos NÜ leverer vi din ordre gratis, og alle ordrer bliver sendt med DAO eller GLS til din hjemmeadresse eller en pakkeshop nær dig.

Levering med DAO: 

Vælger du DAO bliver pakker under 1,5 kg. som udgangspunkt leveret til privatadressen og pakker over 1,5 kg leveres til en DAO pakkeshop.

Hvis pakken er for stor til at DAO buddet kan have pakken på scooteren, så bliver pakken leveret i en DAO pakkeshop nær dig. Du vil modtage en sms om hvor du kan hente den. Se evt. mere her https://www.dao.as/ 

Levering med GLS:

Du kan også vælge at få pakken leveret gratis til en GLS Pakkeshop , en erhvervsadresse eller privatadresse.

GLS vil sende en e-mail og evt. SMS, når din pakke er klar til afhentning. Husk at medbringe pakkenummer og billed-id når du henter din pakke. Du kan finde ud af, hvor der ligger et afhentningssted nær dig her

Gratis returnering:

Hos NÜ er det nemt og gratis at returnere en vare, og du har 30 dages gratis returret fra den dag, du modtager dine varer. 

1. Udfyld den medsendte returformular og vedlæg denne med de varer, du vil returnere (du kan downloade returformularen her).

2. Pak varerne i original indpakning med hængemærker etc. i postposen, du modtog varerne i (denne er designet således du nemt kan anvende den til returnering).

3. Påsæt det vedlagte og forudbetalte returlabel udenpå pakken. Har du mistet det, kan du printe et nyt her.

4. Aflevér pakken hos din nærmeste DAO eller GLS pakkeshop (husk at få en kvittering i pakkeshoppen for evt. erstatning ved bortkomst af returforsendelse).

Når vi har modtaget din returnering, vil vi hurtigst muligt overføre beløbet tilbage til din konto. Tilbagebetaling sker inden for 14 dage fra den dag, vi modtager pakken.

Ombytning

Ønsker du at bytte en vare til en anden størrelse, må vi bede dig bestille varen på ny i den ønskede størrelse og sende den anden vare retur på normal vis.