GUIDE

Power Stretch

De nye Power Stretch suits er endelig landet! Kollektionen kendetegnes ved overraskende designdetaljer og et unikt, strækbart materiale, som giver dig optimal bevægelsesfrihed.

Power Stretch serien kommer i flere farver og består af en blazer, en nederdel og hele fire forskellige bukser, der kan mikses på kryds og tværs.

Se vores guide herunder og find det design og den pasform, der passer dig bedst. 

KIRSE BLAZER

Vores Power Stretch blazer har en feminin pasform med en skjult hægtelukning foran. Den er fremstillet i en blød kvalitet med masser af stretch, der gør den super behagelig at have på hele dagen.

JUPITER

Jupiter-pasformen er kendetegnet ved en let baggy pasform i den øverste del, et regulært fit i benene og slim fit ved anklerne.

RAIX

Raix-pasformen er kendt for sine flotte og unikke detaljer ned langs siden. Bukserne har regulær taljehøjde og slim fit i benene med masser af stretch.

NOLA

Nola-bukserne har en høj talje og slim fit i benene, samt en diskret stribe ned af siderne, der giver en benforlængende effekt.

GEO

Bukser med Geo-pasformen minder meget om leggings og har samme fantastiske komfort. Bukserne har regulær talje og er slim fit i benene.

KIRSE NEDERDEL

Kirse nederdelen er en elegant, højtaljet nederdel fremstillet i en blød og glat rayonkvalitet med masser af stretch. Nederdelen har en tætsiddende pasform med en fin slids nederst foran.