INTRODUCING CAPSULE COLLECTION

7 DAYS OF PARTY

2022 markerer 25-års jubilæet for NÜ. Siden lanceringen i 1997 har vi søgt at skabe en verden af sofistikeret, rå og feminin mode, der hylder individualitet gennem personlig stil.

Vi er glade for at kunne fejre denne milepæl, og værner om den signatur-DNA, der er indpodet af vores grundlægger Jannie Lymann og som fortsat udgør kernen i hver eneste kollektion.

I forbindelse med vores 25-års jubilæum er vi begejstret over at kunne lancere "7 Days of Party" - en limited edition capsule kollektion inspireret af vores vanlige 7 Days/7 Ways-feature tilføjet et festligt tvist.

Som altid er mix og match-konceptet i centrum, og hver style kan bæres sammen med andre items fra vores kollektioner, uanset om det er til festlige anledninger eller mere nedtonet med afslappende elementer til hverdagsbrug. Se de 7 looks her!

LOOK #1 AF 7 | LOTUS JAKKEN

Bomberjakken fra vores nye jubilæumskollektion er virkeligt noget helt særligt! Den eksklusive jakke har de smukkeste detaljer som håndpåførte rhinesten, kæder og guld tapes. Den er fremstillet i en blød bomuldskvalitet og har en kort pasform, der komplimenterer taljen.

TIL FEST

Brug statement jakken som en super elegant detalje over din festkjole.

TIL HVERDAG

Bær bomberjakken lukket som en bluse og kombiner med et par chinos for et cool hverdagslook.

SHOP NU

LOOK #2 AF 7 | LINA NEDERDELEN

Lina nederdelen er både elegant og edgy på samme tid. Den smukke nederdel med flæselag af leopard- og snakeprint giver det fineste fald og er det perfekte valg til alle anledninger.

TIL FEST

Style nederdelen med den eksklusive Lotus bomberjakke og høje hæle til fest.

TIL HVERDAG

Til hverdag er nederdelen super cool med en enkel skjorte og flade sandaler.

SHOP NU

LOOK #3 AF 7 | LINA BLUSEN

Den smukke 3-i-1 bluse er fremstillet i den blødeste mesh kvalitet med snakeprint. Blusen har åbne skuldre og ærmerne kan knappes af for at skabe et nyt look. Desuden har blusen en let shiny sort tube top under, som du også kan bruges som separat top.

TIL FEST

Gå all-in på animal trenden og style blusen med den matchende Lina nederdel, markante smykker og høje hæle til fest.

TIL HVERDAG

Brug blusen uden ærmer til hverdag kombineret med et par casual bukser.

SHOP NU

LOOK #4 AF 7 | LANA BUKSERNE

Lana bukserne er med sit skinnende metalliske print i champagne guld super elegante. Det markante bæltespænde og den let baggy pasform giver et cool modspil til det feminine look.

TIL FEST

Style bukserne med den slangeprintede Lina top og høje hæle til fest.

TIL HVERDAG

Til hverdag er bukserne med 7/8-længde super cool med en enkel t-shirt og flade sandaler.

SHOP NU

LOOK #5 AF 7 | LANA TOPPEN

Lana toppen fuldender dit festlook med det skinnende metalliske print i champagne guld. Toppen har den smukkeste vandfaldsudskæring og er dekoreret med et fint guldspænde på den ene strop. En elastik i taljen frembringer en let poset effekt.

TIL FEST

Style toppen med de matchende bukser for et eksklusivt og iøjnefaldende festlook.

TIL HVERDAG

Kombiner den fine guld top med et par capri shorts og flade sandaler for et elegant hverdagslook.

SHOP NU

LOOK #6 AF 7 | LISA KJOLEN

Smuk smuk kjole med den flotteste dip dye effekt i beige og grålige nuancer. Et bindebånd i siden af taljen skaber en fin slå-om effekt. De rå trykknapper og sorte stikninger giver kant til det feminine look.

TIL FEST

Style kjolen med et par høje hæle og markante smykker for et feminint og elegant outfit.

TIL HVERDAG

Giv kjolen et afslappet og sporty look med sneakers.

SHOP NU

LOOK #7 AF 7 | LYKKE SKJORTEN

Lykke skjorten er alt andet end en traditionel hvid skjorte. Skjorten har et bemærkelsesværdigt mix af detaljer fra det fineste organza med transparente burn-outs til blomstrende crepe med 3D-effekt. En eyecathing skjorte du kan have i garderoben i mange år.

TIL FEST

Style den eksklusive skjorte med de guldprintede Lana bukser samt et par høje hæle for et feminint look. Skab kontrast til de lyse farver ved at trække den sorte tube top over fra Lina 3-i-1 blusen.

TIL HVERDAG

Bær skjorten åben som en jakke og kombiner med en enkel top og lyse bukser for et afslappet hverdagslook.

SHOP NU