VORES REJSE MOD ET BEDRE I MORGEN

VORES REJSE MOD ET BEDRE I MORGEN

VORES REJSE MOD ET BEDRE I MORGEN

VORES REJSE MOD ET BEDRE I MORGEN

Hos NÜ leder vi hele tiden efter nye initiativer, som kan være med til at fremme en bæredygtig fremtid. Vi er opmærksomme på den indflydelse modeindustrien har på miljøet, og vi glæder os over at tage del i den bæredygtige udvikling og fokus, vi mærker i industrien. Vi tror på, at enhver lille handling kan have betydning på rejsen mod en bæredygtig fremtid – en fremtid vi hver dag arbejder hen imod.

our packaging

Hos NÜ har vi de sidste år højnet vores fokus på, hvordan vi bruger plastik. Ligesom mange andre industrier ser vi en vigtighed i at bruge plastik på en ansvarlig og miljørigtig måde. Det omfatter bl.a. hvordan vi håndterer vores plastik i dagligdagen, men også at vi vælger at bruge emballage som er miljøbevidst. Vi ønsker at gøre, hvad vi kan for at holde naturen fri af plastik. Derfor er vores mål at eliminere brugen af ny engangsplastik og i stedet erstatte alt vores plastik med 100% genbrugsplastik. Inden udgangen af år 2021 er alle vores polybags lavet af 100% genbrugsplastik, ligesom al plastik brugt til at pakke vores produkter vil være det. På nuværende tidspunkt er vi ved at finde de helt rigtige pakke- og emballageløsninger, så vi tager de rigtige og miljøbevidste valg uden at kvaliteten lider herunder.

Udover vores fokus på plastik er vi generelt opmærksomme på at bruge genbrugsmateriale, genanvendeligt materiale eller nedbrydeligt materiale, hvor end vi kan. Det betyder at 80% af vores emballage på nuværende tidspunkt er af genbrugsmateriale og håndteret på miljøbevidst vis. Vi har et samarbejde med vores leverandører, hvor vi udnytter hinandens ekspertise og sammen finder bæredygtige løsninger i henhold til håndteringen af vores produkter, emballage og materialer. Hos NÜ ønsker vi hele tiden at gøre, hvad vi kan, for at gå en grønnere fremtid i møde og drive en sund virksomhed med glade kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Ordrebaseret produktion

Vi er ordreproducerende. Det betyder, at alle NÜ kollektioner er produceret på baggrund af, hvad vores forhandlere bestiller - inklusive vores koncept butikker og webshop. På den måde har vi ikke overskud af lagervarer, og vi fokuserer på at producere med så lidt spild som overhovedet muligt.

made to last

Hos NÜ designer vi tøj til at holde sæson efter sæson. Vi har ikke fokus på hurtigt skiftende trends og tendenser, da vi har vores helt eget unikke design DNA. Vores fokus ligger på at kreere smukt tøj i et tidløst design, som vil holde og være tro mod dig år efter år.

NÜ tøj er designet til at blive sammensat på kryds og tværs, og med vores ’7 days in 7 ways’ kampagne ønsker vi at give inspiration til, hvordan man kan skabe 7 forskellige looks med kun 7 stykker tøj. Vi inviterer dig til at tage del i en mere bæredygtig fremtid med vores mix og match styles.

code of conduct

Vi er vores etiske ansvar bevidst, og dette både i forhold til vores egen forretning, mennesker og naturen. Som virksomhed vil vi tage ansvar for vores handlinger, og vi forventer og kræver det samme af vores samarbejdspartnere.  Vi anerkender, at kultur og lovgivning varierer fra land til land, hvilket betyder, at vores leverandører arbejder under forskellige forhold. Vi lægger dog stor vægt på, at fremstillingen er udført på en ansvarlig vis, og at alle ansatte arbejder under gode betingelser og bliver behandlet med respekt.

Vores produktion er baseret på langvarige relationer til vores leverandører, og det betyder, at vi har stor indsigt i forholdene på fabrikkerne. I samarbejde med Håndværksrådet har vi udarbejdet et etisk regelsæt – en Code of Conduct – som indbefatter de minimumskrav vi stiller til vores leverandører og arbejdsforholdene på deres fabrikker. Denne Code of Conduct omhandler områder som f.eks. regler for børnearbejde, medarbejders rettigheder, arbejdstider samt sikkerhed på arbejdspladsen. Vi udfører jævnligt kontrolbesøg for at sikre, at vores kontraktlige aftaler bliver holdt.

Vores Code of Conduct er ikke en garanti. Men vi kan garantere, at vi er vores ansvar bevidst, og at vi kontinuerligt arbejder for at forbedre forholdene hos vores samarbejdspartnere.

Du kan downloade vores Code of Conduct her og her.