AW23

BEHIND THE SCENES

AW23

BEHIND THE SCENES

Autumn/Winter 2023 kollektionen er lige på trapperne, og her er der derfor et lille smugkig bag kulisserne på vores fotoskydning.

LOCATION

THE NORDIC BARNHOUSE PROJECT

Vi var så heldige at skyde vores AW23-kampagne på The Nordic Barnhouse Project. Konstrueret af traditionelle nordiske materialer, er dette træhus designet af Bruno Jakobsen, så det problemfrit smelter ind i de naturlige omgivelser. Planker af cedertræ, der dækker den udvendige facade, vil med tiden falme til en mat grå, hvilket vil få huset til at syne som en organisk del af landskabet.

Huset er bygget på 10.000 m2 skov og har et glasorangeri, der forbinder hovedhuset og det 37 meter 'lang hus' i harmonisk naturligt træ. Denne udsøgte bygning giver en unik fornemmelse af at leve helt nedsænket i naturen og tjente som den perfekte ramme til at fotografere vores AW23-kollektion.

Arkitekt og bolig stylist

BRUNO JACOBSEN

Med en stor kærlighed til naturen og nordisk arkitektur skabte Bruno og hans familie The Nordic Barnhouse Project på Instagram, som dokumenterer både hans privat- og arbejdsliv og har idag over 165.000 følgere.

Husets beliggenhed blev nøje bestemt af Bruno Jakobsen ud fra hans omhyggelige undersøgelse af området; han brugte det meste af et år på at registrere solens bevægelse hen over plottet og observere, hvordan lyset filtrerede gennem lokken. Faktisk var det til dels dette brede udvalg af indfødte træer, der var nøglen til designet; bøg, fyr, eg, hassel, kirsebær og hyldetræer skulle alle bevares uden kompromis.

@THENORDICBARNHOUSEPROJECT