AW23

KÆRLIGHEDEN TIL KERAMIK

AW23

KÆRLIGHEDEN TIL KERAMIK

Denne sæson glæder vi os over samarbejdet med den dygtige keramiker Louise Gaarmann.

Til vores AW23 ”Sculptural Elements” kollektion blev vi inspireret af strukturen og detaljerne i teksturen på Gaarmanns arbejde. Vores eksklusive samarbejde består af fire t-shirts som hver har et motiv baseret på Gaarmanns design. Fra ‘House of Cards‘ til ‘The Power of Nature‘ – disse konceptuelle billeder fokuserer på form og linjer, fra flydende, organiske former til mere geometriske strukturer.

Keramiker

Louise Gaardmann

Louise Gaarmanns arbejde er en hyldest til hendes håndværk; et kærlighedsbrev til keramikken. Hendes kærlighed til ler er lige fra den fysiske berøring af materialet til hendes udforskende brændingsmetoder og kemiske glasering. I hendes kunstværker afslører små revner en tråd af en historie; historier fra hverdagen, historier fra naturen og historier fra barndommen. Hendes ærede tov-motiver i 'Tov & Knuder' besidder en surrealistisk kvalitet, hvor tovet synes at være tro mod formen, samtidig med at det ærer lerets iboende egenskaber. Fra den dagligdags charme i 'Kurve' til den spændende historie i 'Nye Landskaber' er Louise's værker stærkt fortællende og øjeblikkeligt fængslende.

Gaarmanns udstillinger inkluderer Biennalen for Kunsthåndværk og Design i 2007 og Maison du Danemark i Paris i 2007, og hun har også deltaget i Charlottenborgs forårsudstillinger, senest i 2014. Hun har modtaget flere legater og priser, herunder Kunst- og Håndværksprisen fra 1870 og sølvmedalje i 2012.

Gaarmann er på sin vis en fortæller, der skriver en fortælling gennem ebbe og flod af hendes keramik. Hun finder størstedelen af sin inspiration uden for sin egen hoveddør, nedsænket i naturen, i ét med Moder Jord. Louise ser naturen som en overflod af symboler, der ubesværet kan oversættes til kunst. Hendes keramik omfavner modsætningen mellem ru og glat tekstur og efterligner puslespillet af overflader, der findes i den naturlige verden.

Trust

Med titlen 'House Of Cards' er dette design inspireret af konceptet om fiasko og succes. Louise bemærker: "At stable et korthus er at bygge noget op, kun for at det kollapser på et splitsekund. Så må du starte forfra og skabe noget nyt".

RIANA T-SHIRT SORT


SHOP NU

RIANA T-SHIRT CREME


SHOP NU

Nature

'The Power Of Nature' fanger Louise's vision om naturens verden, tolket som en abstrakt landskabsfortælling. Louise bemærker: "Lad det vokse, slip det fri. Se op mod himlen, mod lyset, hvor energien og næringen findes".

Riana t-shirt


SHOP NU

MEMORIES

'Tie Up' er et motiv, der udtrykker begrebet tid. Louise bemærker: "Det lange bånd repræsenterer tiden. At binde en knude er som at bladre gennem et fotoalbum. Vi kan åbne og lukke minder, da de aldrig vil forsvinde - de eksisterer nærmere andre steder i en anden rækkefølge”.

RIANA T-SHIRT ROSA


SHOP NU