Vi har en række leveringsmuligheder, som kan ses i oversigten herunder.
 

LEVERINGSTYPE TID PRIS

GLS

Pakkeshop (GLS) 1-2 hverdage Gratis
Hjemmelevering (GLS) 1-2 hverdage 29 kr.

 
Levering:

Vi tilstræber at holde leveringstiden på 1-2 hverdage. Hvis du afgiver din ordre inden kl. 12 på hverdage, vil vi bestræbe os på at sende den til dig samme dag, og du vil således have din ordre allerede dagen efter.

Gratis fragt:

Hos NÜ leverer vi din ordre gratis, når du vælger levering til en GLS Pakkeshop. Du kan også vælge at få leveret til din hjemmeadresse. Det koster 29 kr. 

Du modtager en besked med track and track, så du kan følge forsendelsen. Husk at medbringe pakkenummer og billed-id når du henter din pakke. 

Bemærk - Pakker leveret til pakkeshop skal hentes INDEN 7 dage. Hvis pakken ikke hentes, sendes den retur til os og vi forbeholder os retten til at opkræve den faktiske fragtomkostning for returnering som p.t. ligger på 39,00 kr. Beløbet vil blive trukket fra din refundering.

Nem returnering:

Hos NÜ er det nemt at returnere en vare, og du har 30 dages returret fra den dag, du modtager dine varer.

Returneringer koster 29,95 kr. og vil blive trukket fra din refundering.

1. Udfyld den medsendte returformular og vedlæg denne med de varer, du vil returnere (du kan downloade returformularen her).

2. Pak varerne i original indpakning med hængemærker etc. i postposen, du modtog varerne i (denne er designet således du nemt kan anvende den til returnering).

3. Påsæt det vedlagte returfragtbrev udenpå pakken. Sørg for at andre labels er dækket eller overstreget. Har du mistet det vedlagte returfragtbrev, kan du printe et nyt her

4. Aflevér pakken hos en GLS pakkeshop. Husk at få en kvittering i pakkeshoppen for evt. erstatning ved bortkomst af returforsendelse.

Når vi har modtaget din returnering, vil vi hurtigst muligt overføre beløbet tilbage til din konto. Tilbagebetaling sker normalt inden for 14 arbejdsdage fra den dag, vi modtager pakken. 

Ombytning

Ønsker du at bytte en vare til en anden størrelse, må vi bede dig bestille varen på ny i den ønskede størrelse og sende den anden vare retur på normal vis.