SS23 INSPIRATION

FORCE OF NATURE

SS23 INSPIRATION

FORCE OF NATURE

Den nye SS23 kollektion er landet. Denne sæson har vi hentet inspiration fra den naturlige verden omkring os. Med titlen Force Of Nature fokuserer kollektionen stærkt på print og motiver inspireret af naturen, fra den vidstrakte blå himmel og rislende bølger til den snørklede form af en udsprunget blomst.

1. drop

Fra luftig mohair og håndlavet merinould til blød, vasket denim – denne sæsons første lancering fanger teksturerne som findes i den naturlige verden, enten det er en stenet strand eller den turbulente grå himmel lige før en storm. Denne kollektion er som altid i tråd med vores signatur NÜ-DNA, og fremkalder alle farverne, formene og stemningerne man finder ved havet og kysten. Tænk på ujevne klipper mod en klar blå himmel mens bølgene buldrer under. Sæsonens palette svinger fra klassisk cremefarvet og gråt til lys himmelblå, støvet mint og petroleumsgrønt. Miks skarpe silhuetter med afslappede, superbløde strik og få et grunge-inspireret udtryk, eller løft hverdagens basisoutfit med unikke prints som er lavet med inspiration fra naturen.

SS23 Loobook Olga jakke
SS23 Loobook Olga jakke
SS23 Loobook Olga jakke

Vores chefdesigner og ejer, Jannie, fortæller her om inspirationen til den nye kollektion og viser hendes favorit styles til den kommende sæson.

JANNIE LYMANN OM SS23

INSPIRATIONEN

"Jeg elsker at hente inspiration fra naturen og dens skønhed. Naturen er utrolig smuk og rig på detaljer, og jeg er fascineret af at undersøge de forskellige farver og former, som den giver os.
Force Of Nature-kollektionen er en hyldest til naturen og dens kraft. Det er en kollektion, der tager dig med på en rejse gennem vilde landskaber, farverige blomster og frodige træer. Den er designet til kvinder, der ønsker at skille sig ud og bære noget unikt og smukt. Fra feminine skjorter med print fra en blomsterhave i fuldt flor til edgy jakkesæt inspireret af en øde landevej i Death Valley.

Dette er SS23. Feminin. Rå. Sofistikeret.

Nyd sæsonen."

Jannie Lymann
Chef designer og ejer

Jannie Lymann, grundlægger og chefdesigner hos NÜ A/S

Designers Feelings


SHOP NU


SHOP NU


SHOP NU


SHOP NU


SHOP NU


SHOP NU


SHOP NU


SHOP NU
NÜ Denmark Se den nye sommerkollektion 2023

Shop kollektionen

Spring/Summer 2023

Se og shop første drop af kollektionen nu.

Se hele kollektionen her

SPRING / SUMMER 2023

NYT KATALOG

  • INSPIRATION TIL SPRING/SUMMER
  • 7 DAYS IN 7 WAYS
  • DESIGNERS FEELING
  • ESSENTIALS
LÆS DET HER
Hent det nye Spring/Summer 23 katalog fra NÜ Denmark her