FEATURING BRUNO JACOBSEN

THROUGH THE EYES OF AN ARTIST #2

FEATURING BRUNO JACOBSEN

THROUGH THE EYES OF AN ARTIST #2

Kunstverdenen omgiver os med kreativ inspiration, og i denne sæson har vi bl.a. samarbejdet med arkitekt og interiør stylist Bruno Jacobsen.

Vi er glade for at kunne præsentere tre af Brunos skræddersyede prints til vores AW22 kollektion. Printene er inspireret af hans arbejde som arkitekt. Hvert print er inspireret af en arkitekts forskellige perspektiver og en typisk planløsning er blevet omarbejdet med et abstrakt blik.

BRUNO JACOBSEN

Arkitekt og interiør stylist Bruno Jakobsen etablerede sin tegnestue i 2007. ‘Siden tegnestuens start har tanken været, at det er mig og mine kreative evner, kunderne har købt, og sådan skal det nok fortsat være”, siger Bruno. 
BRUNOJAKOBSENDESIGN-studiet forener design, interiør og arkitektur og er berømt for sit upåklagelige øje for detaljer og en legende tilgang til materialer. Med en stor kærlighed til naturen og nordisk arkitektur skabte Bruno og hans familie The Nordic Barnhouse Project på Instagram, som dokumenterer både hans privat- og arbejdsliv og har idag over 105.000 følgere.

1. ELEVATION

This print is inspired by looking at a building from a side-view,
viewing the different levels from top to bottom.

2. ABOVE

This graphic print is an abstract reworking of a classic architects drawing, seen from a birds eye view.

3. FLOOR

The third print reimagines the floorplan of a building, reworked with an abstract eye to create a striking, complex motif.

Ruby Maui t-shirt


Køb nu

Ruby Maui t-shirt


Køb nu

Midi meshbluse


Køb nu

Raser Mana t-shirt


Køb nu

Raser Mana t-shirt


Køb nu

Misa kimono


Køb nu

Misa kjole


Køb nu

Rock Miam t-shirt


Køb nu

Rock Miam t-shirt


Køb nu