Jannie’s

TOP PICKS

Jannie’s

TOP PICKS

Forbered dig på en festlig sæson med lidt hjælp fra Jannie, vores ejer og chefdesigner, når hun viser dig sine tre mest elskede looks fra den nye Temptation kollektion. Hvert look er en smuk fusion af det feminine, det rå og det sofistikerede – netop de elementer, der altid definerer NÜ's dna. Hør hvad der gør netop disse styles til Jannie’s favoritter og find inspiration til din egen festgarderobe.

#01 Feminine

"STINE tunikaen er en klar favorit med sine unikke håndlavede broderinger. Sammen med læderleggings giver den et mix af rå elegance. Tunikaen er virkelig alsidig; jeg elsker, hvordan den let kan tilpasses enhver lejlighed. Med sneakers bliver det afslappet og praktisk – perfekt til de dage, hvor man er på farten. Men med høje hæle og nogle statement smykker forvandles looket til en elegant stil, klar til en aften ude.”

STINE TUNIKA


SHOP NU

MILJA LÆDER LEGGINGS


SHOP NU

#02 RAW

”SOFIA bouclé blazeren med det skinnende lurex og markante guldknapper er et must-have i enhver kvindes garderobe. Den kombinerer tidløs elegance med et råt udtryk, hvilket er signaturen for NÜ. Jeg kan ikke forestille mig en bedre blazer til at skabe et stærkt og moderne look, der samtidig oser af selvsikkerhed.”

SOFIA BLAZER


SHOP NU

SIDSE STRIK TOP


SHOP NU

MILJA LÆDER LEGGINGS


SHOP NU

#03 SOPHISTICATED

”De metalliske nuancer er stort denne sæson. Jeg er vild med SIF kjolens formflatterende silhuet og den smukke farve, som skaber det perfekte blikfang. Med denne kjole føler jeg mig både moderne og tidløs – den ultimative kombination.”

SIF KJOLE


SHOP NU

RUNA HALSKÆDE


SHOP NU