BLÅ NUANCER OG BLØDE BLONDER………

Nutidens tendens er bred og provokerende. Provokerende på tusindvis af skønne måder.
De blå nuancer, som aldrig går af mode, er en farve, som kan lede ens tanker hen på uniformen og de royale klæder. Blåt spænder bredt, lige fra den slidte blå denim til den skrøbelige babyblå. Blå er farven, som uanset hvad, bare ER og BLIVER en klassiker. Når man vælger en efterårs/vinter kollektion, vil der med sikkerhed, altid være blåt at finde. De blå, grå og sorte farver vil fylde meget i en kollektion, og derfor bør man også vælge både overdele og underdele i blå, hvis man vil fuldende den blå farve i sin garderobe.
 

Det bliver mere og mere okay, at vi mikser blåt til alt muligt andet, hvor det førhen ikke var så modemæssigt korrekt, at sætte f.eks. sort sammen med blå – så gør vi det næsten af princip i dag.  Bukser med galoner i siden og blazer jakken, som kombineres med toppe, skjorter eller en tynd rullekrave.
 

Når blonderne så kommer ind over, bliver vi straks lidt mere vovet og begynder at vise lidt mere af os selv, både stilmæssigt men også personligt. Du fortæller omgivelserne, at du er vovet, måske fræk, måske feminin eller måske bare selvsikker og tør vise dig frem. Vi har før i tiden altid, forbundet blonder med silke og satin, men mere og mere har vi sat det sammen med forskellige materialer, endda i en lækker kombination med strik – og på den måde kan du bruge blonden meget mere bredt i din garderobe. Igen vil blonden ligeledes kunne supplere uniformbuksen med en blazer rigtig fint.  Blonder er altid at finde i mode billedet, men kommer i forskellige afskygninger og farver. Blonder er med til skabe et alsidigt look, der udtrykker både den feminine, personlige og rå stil.

 

 

Shop now

You can use this element to add a quote, content...