KAN MAN MIKSE OG MATCHE PRINT……

Man siger jo mange gange, at har du et print på, så bør man supplere med noget mere afdæmpet, hvad enten det er top eller bund. Hvis du har fuld fart på overdelen, bør du evt. vælge en mere neutral underdel og omvendt. Men der er jo ingen lov, der siger hvad du må og hvad du ikke må, så hvis du er glad og har lyst til at råbe det til hele verden, så kast dig ud i det og se hvad der sker – i morgen kan du altid gøre det modsatte, og så er dine vilde udskejelser fra gårdsdagen måske allerede glemt. Uanset hvad, så syntes vi at du er modig og lige som du skal være.  

Når du vælger et print, og måske ikke normalt går med print, så kan man starte ud i den lidt mere forsigtige ende. Vælg en top med print og kombinere den med en enkelt buks eller nederdel eller lign. og brug evt. en let cardigan over, evt. også i en enkelt farve. Så kan du stille og rolig nå og følge med i hvad du tør og hvad du er til. Ofte er printet afgørende for ens humør og hvilke situation du står i. Prints kan være meget unikke og oftest bliver man overrasket når man står inde i prøverummet.  

NÜ har altid været kendt for vores styling og de forskellige sammensætninger af materialer og print, og samtidig har vi oftest et udvalg af forskellige silhuetter indenfor det samme print. Nogle prints er meget abstrakte og andre viser naturen eller en rå side af en evt. kollektion i form af et print på en T-shirt, der skal få os til at føle, at vi er med i en film, en destination eller et statement omkring hvad vi syntes eller mener.

 

 

Shop now

You can use this element to add a quote, content...