OVERTØJET KOMMER ALTID BAG PÅ OS...

Overtøjet kommer altid bag på os…..
Det kan være rigtig rigtig svært at vælge sin efterårs jakke eller vinter frakken, når kulden begynder at nærme sig. For det første - så bliver overtøjet oftest leveret i butikkerne, lige inden man stiger på flyet til Mallorca for at holde sommerferie. For det andet - så er den store tunge lune dunjakke ikke aktuel de første 2-3 mdr. af den danske vinter og for det tredje - så kommer der så mange utrolige flotte og skønne jakker, at det er umuligt at vælge KUN 1…...
Men ikke desto mindre så køber vi favorit jakken, og måske 1-2 jakker eller frakker mere end vi har behov for.  Behovet kommer først, når vi åbner klædeskabet og kan vælge ud fra vejret eller humøret den pågældende dag. 
NÜ har altid haft utrolig mange forskellige jakker at vælge imellem. Vores store udvalg spænder lige fra den store vamsede dunjakke til den tynde kropsnære skindjakke med biker detaljer eller blot en asymmetrisk frontlukning. 
Nogle kvinder kan gå vinteren igennem blot med netop sådan en tynd skindjakke, som de feks. supplerer med en pelsvest eller en dun-vest og evt. et stort vamset tørklæde.  Mens andre vælger at bruge en stor strik og varmer sig yderligt med en lækker fyldig dunjakke.
Selvfølgelig afhænger dit jakkevalg, også af hvad du skal, og hvilken begivenhed du er på vej til. 
Når man er på vej til fest, er den stor fyldige jakke ikke altid at fortrække, men her kan en blazer eller en tyndere bomber jakke sagtens erstatte overtøjet, men denne type jakke bliver for kølig, hvis man skal være ude og er afhængig af at kunne holde varmen.  
Udover en jakke eller frakke er der altid en masse asseccories, som kan ændre eller påvirke det endelige resultat. Hvilket tørklæde bruger du, er du mere til sjal eller halstørklæde. Har du en skuldertaske på eller en cross-over taske. Hvis du er til et bælte i taljen, er der også mange muligheder, skal det være med nitter eller et smalt enkelt læderbælte. Er du til handsker eller vanter - strik eller læder.
Nogle jakker og frakker har også påsat hætte, som kan give et lidt mere sporty look. 
Mulighederne er åbne, og selvom det danske vejr ikke gør en klog, så skal man alligevel ikke være for sent ude med sit vinterovertøj – pludselig er det udsolgt!

Shop now

You can use this element to add a quote, content...