AW24

BEHIND THE SCENES

AW24

BEHIND THE SCENES

Autumn/Winter 2024 kollektionen er lige på trapperne, og her er der derfor et lille smugkig bag kulisserne på vores fotoskydning.

A DAY ON LOCATION

HOTEL RANDERS

Vi var så heldige at skyde vores AW24-kampagne på Hotel Randers i Randers. Et hotel, der kombinerer historisk charme med moderne faciliteter, viste sig at være den perfekte ramme for vores kampagne. Hotel Randers inviterer dig ind i sit charmerende, historiske interiør. Lige fra det øjeblik du træder igennem deres roterende dør og ind i receptionen, vil du møde en helt særlig personlig service. Dette tilføjede et ekstra lag af inspiration og komfort til vores fotoshoot, hvilket gjorde dagen både kreativ og mindeværdig.

TRADITIONELT HOTEL I MODERNE RAMMER

Hotel Randers er et af de første provinshoteller i Danmark, og består i dag af en blanding af klassiske, men også moderne rammer, der matcher hotellets 4 stjerner. Hotellet er fra 1856 og blev renoveret i 2016 – herunder alle 84 værelser. Renoveringen er foregået i samarbejde med Novel Cabinet Makers og Baumann Boe-Whitehorn. Sidstnævnte er Kongelig Bygningsinspektør og har bl.a. istandsat Frederik VIIIs palæ på Amalienborg. Med dette designsamarbejde er de mange fine fortællinger fra hotellets lange historie stadig at spore i detaljerne samtidig med, at den overordnede indretning udstråler sofistikeret æstetik, eksklusivitet og afslapning.

@HOTELRANDERS