AW24

BEHIND THE SCENES

AW24

BEHIND THE SCENES

Autumn/Winter 2024 kollektionen er lige på trapperne, og her er der derfor et lille smugkig bag kulisserne på vores fotoskydning.

A DAY ON LOCATION

HOTEL RANDERS

Vi var så heldige at skyde vores AW24-kampagne på Hotel Randers i Randers. Et hotel, der kombinerer historisk charme med moderne faciliteter, viste sig at være den perfekte ramme for vores kampagne. Dette tilføjede et ekstra lag af inspiration og komfort til vores fotoshoot, hvilket gjorde dagen både kreativ og mindeværdig.

TRADITIONELT HOTEL I MODERNE RAMMER

Hotel Randers er et af de første provinshoteller i Danmark, og består i dag af en blanding af klassiske, men også moderne rammer, der matcher hotellets 4 stjerner. Hotellet er fra 1856 og blev renoveret i 2016 – herunder alle 84 værelser. Renoveringen er foregået i samarbejde med Novel Cabinet Makers og Baumann Boe-Whitehorn. Sidstnævnte er Kongelig Bygningsinspektør og har bl.a. istandsat Frederik VIIIs palæ på Amalienborg. Med dette designsamarbejde er de mange fine fortællinger fra hotellets lange historie stadig at spore i detaljerne samtidig med, at den overordnede indretning udstråler sofistikeret æstetik, eksklusivitet og afslapning.

@HOTELRANDERS