SS23

DEPICTING NATURE

SS23

DEPICTING NATURE

Denne sæson har vi hentet inspiration fra den naturlige verden omkring os. Vi har bl.a. samarbejdet med kunstner, kunst terapeut og kreativ visionær, Sabine Zimmerman og vi er glade for at kunne præsentere skræddersyede motiver skabt af Sabine.

Portrait With Octopus

Kollektionen centrerer sig om en bomuldsjakke dekoreret med et blækspruttemotiv. Jakken illustrerer et harmonisk møde mellem kreative sind, og er inspireret af et af Sabines mest populære værker «Portrait With Octopus» fra Octopus-serien. I Sabines verden repræsenterer blæksprutten alle slags stærke egenskaper, herunder mystik, omskiftelighed, intelligens, intuition og tilpasningsevne.

Opal jakke

OPAL JAKKE

Kunstner, kunst terapeut og kreativ visionær

Sabine Zimmermann

Sabine Zimmermann er født i Sydtyskland og begyndte sin karriere som kunstterapeut på en psykiatrisk klinik. Der arbejdede hun med patienter som lærte at udtrykke følelser og frigøre kreativitet gennem kunst. Zimmermann holder nu til i Frankrig, og hendes arbejde har været udstillet over hele Europa. Hun arbejder også som kunstlærer ved den tyske internationale skole i Paris.

Sabines malestil er en verden af penselstrøg i flere lag, hvor sarte strøg danser blandt bløde kurver og flydende rytmer, og udtrykker hendes forkærlighed til farver med stærke kontraster og nuancer med dybde. Sabine er en ægte eksperimentalist og arbejder altid i sin have (uanset årstid), hvor hun finder ro og harmoni i naturen. Selv om vinteren tager hun lærredet med sig udenfor, hvor malingen fryser og isblomster kommer til syne. Resultatet er emotionelle malerier oversvømmet med vand og udsat for elementerne, hvilket åbenbarer en unik dialog med naturen. Hun bruger effekter hvor hun hælder vand på og sprøjter maling vildt på for at efterligne naturens uforudsigelige kraft. Teksturer er nøglen til Zimmermanns arbejde, og hun bruger en kombination af akrylmaling, selvskårne skabeloner og naturlige materialer (inklusiv sand, sten, salt og palmeblade).

Blandt det smukke kaos i hendes arbejde dukker der farvestriber og delikate glasurer frem når farvestrømme genspejler bevægelsen til den naturlige verden. Med eksperimentelle processer fanger Zimmermann de tilfældige øjeblikke, når noget glider hen over lærredet. Disse magiske billedlige rum fanger et øjeblik i tiden.

Portrait With Turtles

Kollektionen består også af et udvalg af t-shirts med motiver inspireret af skildpadder.

Raser Oja T-shirt

Raser Oja T-shirt

Raser Oja T-shirt

ONE DAY, ONE STONE

STEN PROJEKT

Zimmermanns seneste projekt «One Day, One Stone» tog det et år at lave. «Hver eneste dag, i et værdifuldt, lille opmærksomt øjeblik, samlede jeg sten og satte de 365 sten sammen til en stor mandala. Dette daglige ritual lærte mig om opmærksomhed og taknemmelighed», siger Zimmermann.