Om NÜ Denmark

Om NÜ Denmark

Om NÜ Denmark

Feminin • Rå • Sofistikeret

Om NÜ Denmark

Feminin • Rå • Sofistikeret

AT SKABE EN VERDEN AF MODE

Hos NÜ ønsker vi at være ’inspirerende stylister’ for kvinder, som ønsker at skille sig ud på en rå, sofistikeret og feminin måde. Vi er sikre i det, vi gør og finder glæde i at dele vores visdom med vores kunder. Det er vores ønske at skabe tillid til vores brand og agere som guide i en verden af mode og stil.

HISTORIEN OM NÜ DENMARK

Fashion brandet NÜ blev introduceret første gang i Danmark i 1997. Drømmen var at skabe et univers af sofistikeret, rå og feminin mode med den stærke og stilbevidste kvinde i fokus.

Visionen for NÜ var dengang og er stadig i dag klar; Vi ønsker at skabe luksuriøs kvalitetsmode af rå, feminin og sofistikeret enkelthed, at drive en sund virksomhed med glade medarbejdere og tage socialt ansvar med et fokus på
etisk produktion og gode arbejdsforhold.

NÜ blev hurtigt et efterspurgt brand, og kollektionerne forhandles i førende modebutikker overalt i Europa, Skandinavien, Canada, USA og Australien.

Du kan altid finde de seneste nyheder online.

❝NÜ BETYDER NØGEN PÅ FRANSK OG KVINDE PÅ KINESISK❞

NÜ PRODUCTS

Hos NÜ lanceres 6 kollektioner årligt, som i alt udgør 800 nye styles. Hver kollektion består af komplette outfits af bukser, nederdele, kjoler,
jakker, bluser, strik, læder og tilbehør.

NÜ modetøj er designet til at skille sig ud uden at larme. Essensen af NÜ er mode af høj kvalitet lavet af luksuriøse materialer såsom viskose, tencel, bomuld, silke, uld og læder forskønnet med håndlavede prints og broderier. Udsøgt håndværk og smukke detaljer er i fokus under kreationen af hvert enkelt stykke tøj. Kombinationen af rå maskulinitet, feminin sensualitet og rock ’n’ roll vibes samt fokus på detaljer danner den unikke DNA som karakteriserer NÜ.

NÜ HOVEDKONTOR

Vi har et unikt hovedkontor på 4.700 kvm., hvor 30 talenter er ansat. Alle supportfunktioner bliver håndteret in-house, fx design, konstruktion, tilpasning, salg, indkøb, lager, kundeservice, finans, administration, marketing og sociale medier.

Hovedkontoret huser også showrooms, mødelokaler, et stillerum og en vidunderlig kantine.

ET BEDRE I MORGEN

Modeindustrien er under stor udvikling, hvilket betyder at vi konstant udforsker nye muligheder, hvorpå vi kan forbedre vores praksis sammen med vores samarbejdspartnere.

Hver eneste dag gør vi vores bedste for at agere, udvikle, indkøbe, designe og producere ansvarligt, så vi kan bevæge os mod en bedre fremtid for vores planet.

Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører og forretningspartnere for at øge genbrug og forbedre bæredygtighed gennem hele vores supply chain - og dette gør vi for at skabe et bedre i morgen.